×
TRAŽI
vrlovazno.com
Potraga za odgovorima na
 pitanja o životu i Bogu

O ovoj stranici

vrlovazno.com mjesto je za svakoga tko traži odgovore na pitanja o Bogu i što to znači živjeti s Bogom.

Na ovoj stranici naći ćete članke, istinite životne priče, pitanja i odgovore, te možete putem e-maila dobiti odgovore na svoja pitanja o Bogu. Osobno ćemo vam odgovoriti na vaš upit. Želimo vam pomoći da uvidite kako Bog želi s vama imati osoban odnos te da ga možete početi upoznavati već sada.

Autori ove stranice djelatnici su i volonteri Udruge Fokus, udruge za promicanje razvoja civilnog društva, čija je vizija promjena hrvatskog društva osobnim angažmanom pojedinaca spremnih na korjenitu promjenu vlastitog sustava vrijednosti i društveni angažman potaknut biblijskim vrijednostima. Udruga Fokus djeluje među poslovnim ljudima, obiteljima te studentima sveučilišta u Zagrebu i Splitu. Više informacija o djelatnostima i vrijednostima na kojima počiva rad Udruge Fokus možete pronaći na stranici ufokus.hr.

Nadamo se da ćete razmotriti mogućnost upoznavanja Boga te da ćete doživjeti njegovu ljubav. Ne postoji nijedan drugi odnos koji u potpunosti može zadovoljiti žudnje ljudskog srca i uma osim odnosa s Bogom.

Izjava o zaštiti privatnosti


POŠALJI PRIJATELJU:
WhatsApp Share Facebook Share Twitter Share Share by Email More