×
TRAŽI
vrlovazno.com
Potraga za odgovorima na
 pitanja o životu i Bogu

Upoznajmo Boga zajedno
proučavanje Evanđelja po Ivanu

Je li vas ikada zanimalo što Biblija stvarno kaže o Bogu?

Evo vam prilike da to saznate, i to na vlastite oči. Ne morate predavati nikakve riješene testove. Nitko neće provjeravati vaše odgovore. Neka ovo bude vaše osobno istraživanje!

Ovo proučavanje sastoji se od niza lekcija koje ćete primiti u sandučić svoje elektronske pošte. U svakom emailu nalazit će se ulomci iz Evanđelja po Ivanu i nekoliko činjenica koje će vam rasvijetliti povjesnu i kulturnu pozadinu relevantnu za dotični ulomak iz Evanđelja. Nadamo se da ćete uživati!

Evo nekoliko komentara drugih ljudi koji su se prijavili za ovo proučavanje:

„S obzirom na moju trenutnu situaciju u životu, lekcije me stvarno ohrabruju i pomažu mi da uvidim da ima nade. Uvijek mi je drago kad vidim novu lekciju u svom inboxu. Hvala vam!“

„Godinama sam živjela u uvjerenju da sam sama i da su me svi zaboravili. Pravo mi je otkriće da znam da to nije istina. Hvala vam!!“

„Suuuper mi je ovo sve!.“ poruke su mi nove i inspirativne.,. Uvijek mi dođu baš kad ih trebam!.. Samo tako dalje!“

„Hvala Hvala Hvala obožavam ovo proučavanje.“

Ovo neće biti iscrpno proučavanje Ivanovog evanđelja. Nećete proučavati svaku rečenicu, pa čak niti svako poglavlje. To je zato što smo nastojali da proučavanje ne bude predugačko i da ga možete završiti relativno brzo.

U bilo kojem trenutku možete prestati s ovim proučavanjem. Jednostavno se odjavite uz pomoć poveznice koju ćete naći u dnu svake email poruke. Isto tako, nikada nećemo proslijediti niti prodati vaše podatke nikome drugome.

Upoznajmo Boga zajedno proučavanje Evanđelja po Ivanu putem elektroničke pošte

Jednostavno ispunite obrazac za prijavu i prva lekcija stići će vam u sandučić za nekoliko minuta.

Lijep pozdrav i Božji blagoslov!


POŠALJI PRIJATELJU:
WhatsApp Share Facebook Share Twitter Share Share by Email More