×
TRAŽI
vrlovazno.com
Potraga za odgovorima na
 pitanja o životu i Bogu
Upoznati Boga

Razbijeni Tanjuri

Otkrijte više o Isusu i što vam on nudi. Pročitajte Više od slijepe vjere.

WhatsApp Share Facebook Share Twitter Share Share by Email More PDF
 Kako započeti osoban odnos s Bogom
 Imam pitanje ili komentar…

Video tekst:

Ti. Pogledaj u svoje oči. Pogledaj ih. Šarene. Različitih boja. Svako jedinstveno. I ja sam ih sve stvorio. Ja sam stvorio sve. Svemir… i tebe. Dao sam ti osobnost. Stvorio sam te čistog. Složenog. I svaki dan… dajem ti život. Ja te volim.

Ali nešto se dogodilo. Prevario si me. Nisi mi vjerovao. Sagriješio si. Odvojio si se od mene. I iako si i dalje živ… polako umireš. Tragao si za drugim stvarima... kako bi popunio prazninu. Ali ništa ne pomaže. Te stvari te samo brže ubijaju. I razdvajaju nas sve dalje i dalje. Za čime tragaš?

Ne želim da umreš. Stvorio sam te… ne da budeš uništen, već da poznaješ mene.

I tako sam postao jedan od vas. Krhko biće. Bio sam kušan. Ali nikada nisam sagriješio. Došao sam da te spasim. Ti imaš mnogo grijeha. A oni imaju svoju cijenu. Netko mora umrijeti. Ti … ili ja. I tako sam uzeo tvoj grijeh... i zamijenio svoj život za tvoj. Umro sam, umjesto tebe. Zato što te ljubim.

Tada… Ustao sam od mrtvih. Ja sam Put, istina i život. Ja sam Isus. Nisam došao da te osudim. Došao sam da te vratim natrag u život. Osloni se na mene. Oprostit ću ti. I dat ću ti vječni život. Volim te.

I sve sam ovo učinio da bih uspostavio odnos s tobom. Hoćeš li me slijediti?

 Kako započeti osoban odnos s Bogom
 Imam pitanje ili komentar…

POŠALJI PRIJATELJU:
WhatsApp Share Facebook Share Twitter Share Share by Email More